Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
a tak wogole dziewczyny jak macie polska tv i problemy ze snem tak jak ja to polecam superowy dokument(podobno jest w kazda niedziele)na national geographic od 24 do 2 w nocy-''w łonie matki''cud natury czy jakos tak.jak ja wczoraj ryczalam to masakra.hehehenie wiem czemu ale chyba hormony mi buzowaly hehe bo tak mnie to wzruszylo-super program.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nasza Zuzia od 12 jest odlaczona od tlenu, narazie sobie radzi... miala 2 wpadki (mocny sen) ale poradzila sobie jesli nie pojawi sie zadna infekcja do jutro odstawia jej antybiotyk

A jesli chodzi o mnie to dopiero dzis czuje jak mnie wszystko boli w kroczu...

Mala jest dalej na oddziale wczesniakow, a ja jestem na poporodowym , maz jest razem ze mna wiec nie jestem sama...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
super!!!trzymam kciuki za mala!a mialas nacinane krocze?i prosilas o epidural czy polozne same stwierdzily zeby ci dac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Krocze samo peklo, ale tylko troszeczke - teraz mnie wszystko piecze i jest bardzo wrazliwe ... a o epidiural moge stwierdzic ze blagalam z bolu...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ciesze sie, ze Zuzia sobie dobrze radzi. No i super,ze mezus jest z Toba Kasia, a jam takie inne pytanko. A odnosnie pozycji w jakiej rodzilas. Polozyli Cie na lozko? Czy moglas sobie wybrac jak chcesz rodzic? No i dziewczyny meczy mnie jeszcze to badanie poziomu cukru po wypiciu glukozy. Robili wam to badanie tutaj? Bo mi nie. A ja jak zwykle naczytalam sie w necie o zagrozeniach i teraz tylko mysle
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja mialam robione badanie na glukoze ale to w polsce, jak do 26 tyg. nic nie ma to pozniej nie ma problemu.
Ja rodzilam na lezaco, nawet mi na mysl nie przyszlo zeby pytac wiec nie mam pojecia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tak sobie pytam, bo tyle sie teraz mowi o ochronie krocza, no i wlasnie w pozycji lezacej jest ono najbardziej narazone na pekniecia. Po za tym mam kolezanki, ktore mowia, zeby nie dac sie polozyc. Ale jedna mieszka w UK a druga w Niemczech. I jestem po prostu ciekawa jak to jest tutaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
ja rodze juz drugi raz-pierwszy to mnie ciachnely do samych plecow hehe(nie no zart),ale mocno,wiec mam nadzieje ze teraz nie pekne.Z calego porodu tego wlasnie najbardziej sie boje.badania na glukoze tez nie mialam.slyszalam ze najlepiej jest rodzic na kucaka,wtedy samoczynnie dziala przyciaganie ziemskie i dzidzia wychodzi bez potrzeby tak olbrzymiego parcia-ale nie wiem bo ja tez na lezaco rodzilam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja rodzilam na lezaco, zreszta zastanawia mnie jak moglaby kucac, bo nie czulam nog (ok.2h po porodzie jeszcze mi sie trzesly) . Ale peklam malutko, nie nacinali mnie nic.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok